tetőcserép műanyagból

Műanyag tetőcserép - környezetbarát műanyag "újra-tető" és alternatív, újrahasznosított anyagból készült cserepek

Cserép-minta utánzatú műanyag  tetőcserép, bonyolult kialakítású tetőre is kiválóHa valaki új tető építésébe kezd, akkor elkerülhetetlen, régi vagy sérült tető felújításakor pedig nagyon ajánlott tanulmányozni a legújabb műanyag tetőcserép technológiákat. Össze kell tudnunk hasonlítani a különböző tetőfedési megoldásokat gazdaságosságuk, tartósságuk, és környezetvédelem illetve környezettudatossági szempontok alapján.

Mert léteznek újrahasznosított anyagból készült cserepek, és szempont az is, hogy élettartamuk végén is újrahasznosíthatóak legyenek. Nem is olyan egyszerű a döntés... de talán néhány támpont és tapasztalat megkönnyítheti a választást.

Műanyag tetőcserép - ígéretes technológia tetőfedésre

műanyag tetőcserép, könnyű és tartós tetőfedésNem is olyan régen még elképzelhetetlennek tűnt, hogy a tetőcserép ne "cserépből" készüljön. Pala vagy cserép? Általában ez volt a nagy döntés, amit minden építkezőnek meg kellett hoznia. Aztán fokozatosan megjelentek a betoncserepek és megváltozott minden. Sima vagy érdes felület, különböző színárnyalatok és formák tették egy kicsit változatosabbá a kínálatot.